субота, 14 липня 2007 14:19

Діакате: "Динамо" - найсерйозніша команда, з якою я стикався

Сенегальський захисник "Нансі" Папе Діакате в майбутньому сезоні, найімовірніше, виступатиме за київське "Динамо". Хоча гравець ще не підписав контракт, переговори розвиваються успішно, повідомляє "Динамоманія".

Керівники "Нансі" вже досягли згоди з київським клубом неділю тому, тепер залишилося переконати самого гравця повторити шлях Ісмаеля Бангури, що недавно перейшов в клуб. Ця мета близька, особливо після приїзду Діакате на тренувальну базу київського клубу і зустрічі з Григорієм Суркісом.

Діакате повернувся до Франції під враженням від своєї поїздки.

- Я приємно здивований інфраструктурою і організацією клубу. Все тут дійсно на високому рівні в повному розумінні цього слова, а місто просто чудове, - заявив захисник. - Зараз, можу сказати, що я покидаю "Нансі", щоб, найімовірніше, відправитися до Києва. Для ухвалення рішення у мене є уікенд, і в понеділок все повинно бути вирішено. У мене буде можливість грати в Лізі чемпіонів у клубі дуже високого рівня. Зі всіх точок зору київське "Динамо" найсерйозніша з команд, з якими я стикався.

Зараз ви читаєте новину «Діакате: "Динамо" - найсерйозніша команда, з якою я стикався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути