середа, 07 серпня 2013 16:12

Девід Бекхем зніметься у шпигунському фільмі з Елтоном Джоном

Девід Бекхем зніметься у шпигунському фільмі з Елтоном Джоном
Бексу запропонували зіграти злодія у фільмі "Секретна служба" ФОТО: luxlux.net

Схоже, Девіду Бекхему, який не звик так довго сидіти без діла, починає потихеньку набридати відпустка, яка затяглася після завершення кар'єри у великому футболі. Девід все більше схиляється до думки піти по стопах свого колишнього одноклубника, француза Еріка Кантона, який, повісивши бутси на цвях, знявся в декількох фільмах.

У Бекхема чимало друзів зі світу кіно - чого коштує один Том Круз, з яким він подружився, граючи за лос-анджелеський "Гелаксі". Однак пропозиція знятися в шпигунському трилері "Секретна служба" у режисера Метью Вона надійшло від співвітчизника. Відомий британський актор Колін Ферт запропонував прославленому футболістові, з яким він добре знайомий, роль.

Єдине, що трохи насторожує Девіда Бекхема, це сама роль. Він звик до іміджу позитивного хлопця. Йому ж пропонують зіграти лиходія. Зараз Девід і Вікторія радяться, чи не відіб'ється це на рекламних контрактах, його головному джерелі доходів.

Досвід зйомок, нехай і невеликий у Девіда Бекхема, вже є, пише Daily Mail. Він, наприклад, нещодавно знявся у короткометражному фільмі у Гая Рітчі, присвяченому його новій лінії одягу для H&M.

Продюсери, дізнавшись про намір Вона запросити Бекхема, обома руками підтримали пропозицію режисера. Прізвище Бекхема, яке знають у всіх куточках земної кулі, в титрах забезпечить картині касові збори.

Втім, вони, мабуть, "Секретноій службі" забезпечені і без Девіда. Крім Ферта, у фільмі знімуться такі відомі актори, як Семюель Джексон і Майкл Кейн, а також Елтон Джон.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем зніметься у шпигунському фільмі з Елтоном Джоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути