пʼятниця, 24 травня 2013 08:28

Девіч не допоможе збірній України у матчах проти Камеруну і Чорногорії

Девіч не допоможе збірній України у матчах проти Камеруну і Чорногорії
2 червня Марко Девіч зіграє весілля у Белграді ФОТО: football.hiblogger.net

Нападник харківського "Металіста" Марко Девіч не зіграє за національну збірну України у найближчих матчах проти Камеруну та Чорногорії. Про це він сам заявив в інтерв'ю клубній прес-службі.

За словами Девіча, матчі з Камеруном (2 червня) і Чорногорією (7 червня) він пропустить через пошкодження зв'язок. "Я вже не тренуюся з "Металістом" і в збірну не поїду через травму", - сказав Девіч.

Також він розповів, що 2 червня, в день гри збірних України та Камеруну на НСК "Олімпійський", зіграє весілля у Белграді.

Таким чином, у розпорядженні головного тренера збірної України Михайла Фоменка залишається три нападники: Євген Селезньов, Роман Зозуля та Володимир Гоменюк.

Зазначимо, що натуралізований серб Марко Девіч уперше зіграв у футболці збірної України в листопаді 2008 року, коли командою керував Олексій Михайличенко. Наставник випустив нападника у другому таймі контрольного матчу з Норвегією - тоді українці відсвяткували перемогу 1:0.

Всього Девіч провів 29 поєдинків за українську команду, забивши в них 2 голи. У нинішньому сезоні Девіч виступав у донецькому "Шахтарі", а в зимове міжсезоння повернувся до Харкова, де допоміг "Металісту" завоювати перші в історії срібні нагороди чемпіонату України.

Зараз ви читаєте новину «Девіч не допоможе збірній України у матчах проти Камеруну і Чорногорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути