Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2008 11:47

Дессаі: бачу у фіналі Німеччину і Росію

Колишній капітан французької команди Марсель Дессаі впродовж усього чемпіонату коментує події першості для французького інтернет-видання Football.fr. Цього разу він розповів про те, що на його думку російська збірна може продовжити свій шлях на турнірі.

- Футбол залишається магічним видом спорту. Хто б міг подумати, що росіяни обіграють голландців, які так блискуче подолали груповий етап?! Але дивившись матч, я можу сказати, що росіяни перемогли завдяки правильній колективній тактиці. Росіяни зуміли знайти можливість для того, щоб нейтралізувати голландських футболістів. Тепер ця команда зіграє у півфіналі проти Іспанії, якій в групі вона програла з рахунком 1:4. І мені здається, що пригоди росіян на турнірі цілком можуть продовжитися. Мій прогноз? Я бачу у фіналі Німеччину і Росію, хоча вважав би за краще побачити фінал Німеччина - Іспанія. Так чи інакше, головне моє бажання, це спочатку побачити два красиві півфінали, і вже потім думати про фінал.

Футбол.ua

Зараз ви читаєте новину «Дессаі: бачу у фіналі Німеччину і Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути