Ексклюзиви
неділя, 04 жовтня 2020 19:37

"Десна" відібрала очки у "Шахтаря"

"Десна" відібрала очки у "Шахтаря"
Олексій Гулуляк зробив 2 гольові передачі. Фото: ФК "Карпати".

У 5 турі УПЛ "Десна" вдома змогла відібрати очки у "Шахтаря - 2:2.

4 гравці "Десни" пропустили матч через коронавірус. У Євгена Паста, Максима Імерекова, Андрія Гітченка та Дмитра Хльобас підозра на коронавірус. Перші троє є гравцями основного складу команди Олександра Рябоконя. Футболісти ізольовані від команди та не змогли прийняти участь в матчі.

Швидкий гол розізлив "Десну". "Шахтарю" вдалося реалізувати кутовий на стартових хвилинах матчах. Це ніяк не знітило господарів поля, які змогли захопити ініціативу та не тільки зрівняти рахунок, але і вийти вперед за 20 хвилин після пропущеного голу. "Десна" могла вирішувати долю поєдинку у першому таймі.

Захист "Шахтаря" провалився. Захист "гірників" провів черговий слабкий матч. Пара центрбеків Хочолава-Матвієнка раз за разом провалювалася та помилялася при пресингу. Лівий захисник Корнієнко був пасивним в атаці та не завжди справлявся в обороні.

Гостям не вистачало Тараса Степаненка в першому таймі. В "Шахтаря" не пішла гра в середині поля. Господарі поля вдало пресингували суперника та проводили як швидкі , так і позиційні атаки. Майкон та Алан Патрік явно не справлялися із грою в середини поля. Тому обоє були замінені. Із входом у другій половині гри Степаненка "Шахтарю" вдалося стабілізувати власну гру.

"Десна" могла вирішувати долю поєдинку у першому таймі

Олексій Гуцуляк став героєм матчу. Вінгер "Десни" взяв участь в обох гольових моментах свої команди, зробивши зручні гольові передачі на партнерів.

Дентіньйо врятував "гірників" від поразки. Бразилець першим дотиком після виходу на зміну зміг зрівняти рахунок у матчі. Після розрізної передачі Тете Дентіньйо переправив м'яч у ворота "Десни".

"Десна" справедливо відібралf очки в "Шахтаря". Олександр Рябоконь переграв свого візаві Луїша Каштру. Команда із Чернігова вдало пресингувала суперника та грамотно захищалася. Таким чином нівелювала сильні сторони суперника та змусила "гірників" нервувати.


Після 5 матчів УПЛ"Шахтар" займає 3 сходинку у турнірній таблиці маючи у своєму активі 9 очок. Наступну гру "гірники" проведуть проти ПФК "Львів".

Зараз ви читаєте новину «"Десна" відібрала очки у "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути