понеділок, 27 липня 2009 13:42

Дешам не в курсі щодо переговорів про Діакате

Дешам не в курсі щодо переговорів про Діакате

Незважаючи на те, що французькі ЗМІ стверджують, що переговори про трансфер Папа Діакате до "Марселя" йдуть наповну, Дідьє Дешам запевняє, що ні про що не знає.

Якщо вірити тренерові "Марселя", сенегальський захисник перебуває ще дуже далеко від Велодрому: "Я нічого не знаю, зараз на слуху багато імен, які згадуються постійно. У будь-якому випадку я не в курсі щодо переговорів. Але цілком можливо, що такі переговори ведуть без мого відома. Я добре знаю цього гравця, як і багатьох інших", - заявив Дешам у інтерв"ю La Provence.

У той же час "Євроспорт" стверджує, що після зустрічі керівників клубів у Монако "Марсель" уже зробив першу пропозицію "Динамо" у розмірі 7 мільйонів євро.

"Динамо" хоче, щоб французи накинули двушку. Повідомляється, що шанси "Марселя" на підписання Діакате більші, ніж у "Бордо".

Сам же Діакате заявив, що хоче залишитися в Києві: "У мене ще на два роки контракт. Але я гравець, а не бізнесмен. Вирішувати президентові клубу, він для мене як батько. Якщо він вирішить, щоб я залишився, залишуся. Якщо скаже: "Папа, за тебе пропонують хороші гроші, ти можеш іти", я піду".

Раніше повідомлялося, що "Бордо" хоче придбати захисника київського "Динамо" Папа Діакате.

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Дешам не в курсі щодо переговорів про Діакате». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути