неділя, 27 вересня 2020 09:02

Дерев'янченко програв Чарло титульний бій

Дерев'янченко програв Чарло титульний бій
Дерев'янченко програв рішенням суддів. Фото boxingandboxing

Український боксер Сергій Дерев'янченко (13-3, 10 KO) програв бій за пояс чемпіона світу за версією WBC у середній вазі (до 72,6 кг). На рингу Mohegan Sun Casino в Анкасвіллі (штат Коннектикут, США) наш боєць поступився одноголосним рішенням суддів чинному володареві пояса, американцеві Жермаллові Чарло (31-0, 22 KO). Про це пише "Главком".

Перший раунд пройшов у розвідці. Чарлі гарно працював джебом, намагався зловити претендента лівим контрхуком. Українець не форсував подій, вичікував, намагався маневрувати, але свою дистанцію знайти ніяк не міг. У кінцівці третього раунду Дерев'янченко пропустив удар і насилу встояв на ногах.

У четвертій трихвилинці претендент трохи пристрілявся, спробував працювати комбінаційно, але отримав неприємне розсічення. До екватора Дерев'янченко пристосувався до опонента і навіть ненадовго заволодів ініціативою, але в сьомому раунді отримав розсічення і біля другого ока.

У кінцівці дуже хорошого для Сергія восьмого раунду він пропустив лівий хук і ледь не опинився на канвасі. Чарло заволодів ініціативою і розстрілював українця з дальньої дистанції в дев'ятій трихвилинці, але в наступному раунді Дерев'янченко знову працював агресивно і вирівняв хід бою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брієдіс переміг Дортікоса в фіналі Суперсерії

Українець віддав всі сили в чемпіонських раундах, але поєдинок програв. Вердикт суддів: 116:112, 117:111 і 118:110 на користь чемпіона.

Зараз ви читаєте новину «Дерев'янченко програв Чарло титульний бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути