Ексклюзиви
субота, 26 січня 2013 17:33

Депутат-регіонал очолив український теніс

Депутат-регіонал очолив український теніс

Всеукраїнська організація "Федерація тенісу України" на позачерговій конференції в суботу обрала своїм президентом Сергія Мошака (обіймав до цього посаду віце-президента ФТУ), повідомило РИА Новости джерело в організації.

За словами джерела, "конференція проходила досить бурхливо, два інші кандидати на пост президента - відомі українські бізнесмени Гарі Корогодський та Сергій Лагур - навіть покинули її на знак протесту".

Мошак народився 22 вересня 1965 року в с. Раково, Перечинського району Закарпатської області. Має вищу освіту: з 1987 по 1992 рік навчався в Ужгородському державному університеті, спеціальність: фінанси і кредит, кваліфікація: економіст. Є депутатом Верховної Ради, членом Партії регіонів, повідомляє сайт партії.

У жовтні 2012 року президент ФТУ Вадим Шульман, який керував Федерацією шість років, прийняв рішення піти у відставку за два роки до терміну закінчення повноважень. Тому були призначені позачергові вибори.

Зараз ви читаєте новину «Депутат-регіонал очолив український теніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути