субота, 07 лютого 2009 19:16

Кубок Федерацій. Суперечливий старт сестер Бондаренко

Кубок Федерацій. Суперечливий старт сестер Бондаренко

У харківському Палаці спорту "Локомотив" стартував матчевий тенісний поєдинок Другої світової групи Кубка Федерації між збірними України та Ізраїлю. У першій зустрічі Олена Бондаренко в двох сетах з однаковим рахунком 6-4 переграла Ципі Обцілер. Вслід на корт вийшли Катя Бондаренко і перший номер ізраїльської збірної Шахар Пір. Розвинути успіх старшої сестри Каті не вдалося. Вона поступилася в трьох сетах - 3-6, 7-6, 3-6 і дозволила гостям зрівняти рахунок в матчі, пише terrikon.

Командам треба провести ще два одиночні поєдинки: Олена Бондаренко - Шахар Пір, Катя Бондаренко - Ципі Обцілер і зустріч пар Марія Коритцева/Ольга Савчук - Юлія Глушко/Шахар Пір.

Кубок Федерації (англ. FedCup, до 1995 г.- FederationCup) - найбільші міжнародні командні змагання в жіночому тенісі. Організовується Міжнародною федерацією тенісу. Аналог чоловічого Кубка Девіса.

Правила проведення матчів

Зустрічі між командами Світових груп, а також кваліфікаційні турніри складаються з п"яти матчів, які граються протягом двох днів. Для перемоги необхідно виграти мінімум три з п"яти. У перший день граються одиночні матчі. У другий день суперники одиночних матчів міняються місцями і граються ще два матчі. Останній матч - парний. У зональних групах зустрічі проводяться в трьох матчах: два одиночних і один парний.

Довідка wikipedia

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерацій. Суперечливий старт сестер Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути