Ексклюзиви
понеділок, 16 жовтня 2006 17:50

Денкова очолила фігурне катання Болгарії

Чемпіонка світу зі спортивних танців на льоду Албена Денкова, 31 рік, обрана президентом Федерації фігурного катання Болгарії, повідомляє РТР-спорт. Коментуючи своє призначення Болгарському телеграфному агентству Денкова відзначила, що для неї нинішній спортивний сезон - останній в любительській кар"єрі. Вже в березні майбутнього року разом з Максимом Ставійськім, 28 років, вона має намір завершити спортивну кар"єру, після чого всі сили віддасть роботі на новому терені.

Самим найважливішим завданням на посту президента Федерації буде, на думку Денкової, "забезпечити всім спортсменам і тренерам якісний лід, щоб можна було показати високі результати".

Чемпіони світу зі спортивних танців Денкова і Ставійській почнуть свій завершальний спортивний сезон з виступу на турнірі "Скейт Америка", після чого приїдуть до Європи, де виступлять на змаганнях в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Денкова очолила фігурне катання Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути