субота, 09 грудня 2017 20:21

День результативних нічиїх з дублями: як завершилися суботні матчі УПЛ

День результативних нічиїх з дублями: як завершилися суботні матчі УПЛ
"Ворскла" розгромила "Олімпік" і пішла на зимову перерву третьою. Фото: vorskla.com.ua

В рамках останнього перед зимовою перервою 19-го туру УПЛ сьогодні відбулися чотири матчі. Всі вони виявилися надрезультативним.

У західноукраїнському дербі "Верес" в якості номінального господаря "Арени Львів" приймав місцеві "Карпати". Матч завершився внічию, 2:2. Причому "Карпати" зуміли уникнути поразки, програючи по ходу зустрічі 0:2. У "Вереса" забивали в першому таймі Кобін і Сергійчук, в складі "Карпат" відзначилися Швед і Акулінін.

Ще одна врожайна на голи нічия була зафіксована в Одесі, де "Чорноморець" приймав "Зірку". Рахунок в матчі 3:3. У складі "Чорноморця" двічі відзначився Хобленко, один раз - з пенальті, ще один м'яч на рахунку Бамба. У "Зірки" дубль на рахунку Прядуна і ще один гол забив Чичиков. "Чорноморець" закінчував матч у меншості: другу жовту, а потім і червону отримав Хобленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загнали собаку в будку: Суркіс жорстко висловився про "Маріуполь"

Шість м'ячів було забито і в Маріуполі, де однойменний клуб приймав "Сталь". Господарі поля здобули перемогу, 4:2. У складі "азовців" дублем відзначився Фомін, ще по разу Тотовицький і Болбат. У сталеварів двічі забив Малакян.

У заключному матчі дня "Олімпік" в Києві розгромно поступився полтавській "Ворсклі", 1:4. У складі номінальних господарів забив Прийомов. У ворсклян відзначилися Кобахідзе, Чижов, Кулач (з пенальті) і Шарпар. Перемога дозволила полтавчанам піти на зимову перерву на третьому місці в турнірній таблиці.

Ще два поєдинки туру будуть зіграні завтра. "Олександрія" вдома прийматиме "Динамо", початок зустрічі - о 14.00. А центральний матч відбудеться в Запоріжжі, де "Зоря" зіграє з донецьким "Шахтарем". Початок о 19.30, наш сайт проведе текстовий онлайн ігри.

Зараз ви читаєте новину «День результативних нічиїх з дублями: як завершилися суботні матчі УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути