понеділок, 03 листопада 2008 19:23

Дем"яненко зробив прогноз на матч "Динамо" - "Порту"

Екс-гравець і тренер київського клубу, Анатолій Дем"яненко дав прогноз на майбутній матч Ліги Чемпіонів "Динамо" - "Порту".

"Я думаю, португальці розуміють, що від гостьової гри з "Динамо" залежить їх майбутнє в єврокубках: якщо вони програють, то практично втратять шанси на вихід з групи, - заявив Анатолій Дем"яненко в інтерв"ю газеті "Сегодня". Він вважає, що у киян є дуже хороша можливість грамотно побудувати гру і виграти.

"Чи вийдуть на поле з відновленими силами Корреа і Гусєв? Складно сказати в якій формі зараз знаходяться ці гравці - адже вони пропустили занадто багато часу. Одна справа грати за дубль і зовсім інша - в Лізі чемпіонів," - розповів екс-тренер "Динамо".

Анатолій Дем"яненко не хоче передбачити склад "Динамо" в цьому матчі: "Це дуже важко буде зробити, - все залежить від тактики і стратегії. Важко передбачити якій грі надасть перевагу Юрій Павлович: з одним нападаючим або двома".

Дем"яненко згадав матч 1987 в півфіналі Кубка Чемпіонів, коли "Динамо" теж грало з "Порту": Перший матч "Динамо" програло з рахунком 1:2: "Тоді голландський арбітр зламав нам гру: після автогола Заварова, призначив пенальті у наші ворота, а потім покинув нас у меншості, вигнавши Баля. У нас були хороші шанси на відповідний матч, але в ньому ми пропустили два м"ячі в дебюті і програли португальцям".

Нагадаємо, У 1987 році, обігравши "Динамо", "Порту" пройшло у фінал, де обіграло "Баварію".

У вівторок, 21 жовтня, в матчі третього туру Ліги Чемпіонів "Динамо" обіграло "Порту" з рахунком 1:0. Матч-відповідь відбудеться в середу, 5 листопада, в Києві на стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського.

sportanalytic
Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко зробив прогноз на матч "Динамо" - "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути