пʼятниця, 17 травня 2013 17:40

Дії Душина могли призвести до незворотних наслідків "- в.о. першого віце-президента УФГ

Дії Душина могли призвести до незворотних наслідків "- в.о. першого віце-президента УФГ
Коробчинський: "Слава Богу, все стало на свої місця". Фото: glavred.info

Дії колишнього президента УФГ Сергія Душина могли призвести до повного підриву авторитету України в очах Міжнародної федерації гімнастики. Про це на прес-конференції в Міністерстві молоді та спорту України сказав в.о. першого віце-президента організації Ігор Коробчинський.

"Дійсно, було дуже багато порушень з боку Сергія Душина, які могли призвести до незворотних наслідків на міжнародній арені. Багато листів він писав без узгодження з Президією. Один з них мене дуже сильно зачепив. Душин написав Президенту міжнародної федерації гімнастики Бруно Гранді про виключення з неї Ірини Іванівни (Дерюгіної — Ред.). Не знаю, чим він керувався, але я отримав відповідь, що подібні питання повинні узгоджуватися з членами Президії української федерації. Чого зроблено не було", - сказав він.

На думку Коробчинського, Сергій Душин ледь не зірвав участь спортсменів на міжнародній арені.

"Він вимагав, щоб команду з художньої гімнастики не відправляли на етапи Кубка світу. Фактично під загрозу ставилася робота тренерського штабу, дівчат, які займалися гімнастикою з ранніх років. Але, слава Богу, все стало на свої місця, юридичні норми дотримані", - сказав він.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні виконкому федерації її президентові Сергію Душину висловили недовіру і відправили у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Дії Душина могли призвести до незворотних наслідків "- в.о. першого віце-президента УФГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути