понеділок, 15 вересня 2008 13:40

Асатіані та ще два дебютанти "Динамо" здобули першу перемогу

На славу вдався дебют у "Динамо" 27-річного Малхаза Асатіані! Вже за два тижні після підписання контракту захисник вийшов в основному складі команди в кубковому поєдинку проти "Олкома", а і одній з перших підключень до атаки відзначився забитим м"ячем. У результаті динамівці перемогли 5:0 і вийшли до наступного раунду Кубка України.

Також у Мелітополі у складі першої команди "Динамо" дебютували захисник Євгеній Хачеріді та нападник Роланд Білала. Після тривалої перерви глядачі знову побачили на полі захисників Горана Сабліча та Олександра Романчука, півзахисника Флоріна Черната.

Суботній поєдинок показав, що в розташуванні Юрія Сьоміна є хороший резерв, готовий скласти конкуренцію нинішнім гравцям основного складу. Враховуючи здорові амбіції та наполегливість учасників матчу проти "Олкома", є впевненість, що вже в цьому році частина з них ще не раз вдало зіграє за першу команду "Динамо".

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Асатіані та ще два дебютанти "Динамо" здобули першу перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути