Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2021 10:00

Де купити в Києві найкращі ролики?

 

Кажуть, що ролики стають більш сімейним видом спорту. Буває, що у сім'ї хтось із батьків професійно займається, і змалечку ставить своїх дітей. Також, в деяких випадках, батьки спочатку дитині дарують роликові ковзани, і самі не можуть встояти від спокуси прогулянки по парку більш захоплюючим способом. Коли починаєте задумуватися про ролики, приходить розуміння, що хочеться придбати щось надійне, безпечне, і щоб було не на один рік.

Існує багато місць в Києві, де можна купити ролики, але найкраще це зробити тут. В якій частині столиці ви не знаходилися б, кур'єр у будь-який зручний для Вас час привезе Ваше замовлення. Менеджери завжди оперативно обробляють замовлення, та із задоволенням допоможуть з вибором товарів, якщо у Вас будуть сумніви щодо розмірів роликів чи захисту, підкажуть у виборі будь-яких деталей, аксесуарів чи запчастин, які краще підійдуть на Ваші ролики. Також, якщо вам доставка на відділення нової пошти більш прийнятна, або ви з іншого міста, раді повідомити, що в такому випадку доставка замовлення від 1500 гривень теж оплачується магазином. Ну і найголовніше, магазин Roliki Extrim є офіційним постачальником таких всесвітньо відомих брендів як FR Skates, Rollerblade, Powerslide, Flying Eagle, Fila, K2 тощо. Більше того, у них найсприятливіші ціни до всього асортименту, адже найголовніше - це любов та повага до клієнтів.

 

Як підібрати ідеальні ролики?

Перш ніж приступати до вибору роликових ковзанів, потрібно розуміти, що найголовніше – це комфорт та захист. У якому б стилі ви не збиралися кататися - без зручних роликів довго не прокататися. Не варто упускати той факт, що Ви можете бути прихильником кількох стилів катання на роликових ковзанах одночасно. Невже в такому випадку доведеться купити кілька пар роликів для кожного виду катання, яким ви захоплені? Або ж якийсь із стилів катання у Вас виходитиме гірше іншого, просто через невідповідну конструкцію обраних роликових ковзанів? Завдяки широкому вибору асортименту, а також професійній консультації менеджерів Roliki Extrim, можете не перейматися такими проблемами, оскільки існує багато якісних роликових ковзанів, які обов'язково підійдуть під Ваші критерії. Загальноприйнятим фактом вважається, що для катання в стилі фріскейт краще підійдуть ролики від Rollerblade, FR Skates та Flying Eagle. У тому випадку, коли в пріоритеті стоїть слалом, насамперед бажано розглядати такі бренди, як: FR Skates, а також деякі моделі від Powerslide та Flying Eagle. Ну а для звичайних прогулянок парком на роликах відмінно підійдуть фітнес-ролики від Rollerblade та Fila.

 

Які ролики вважаються найбільш універсальними?

Насамперед хочемо звернути Вашу увагу безпосередньо на роликові ковзани FR Skates FR1. Дана модель вважається однією з найкращих сучасних роликів, оскільки універсально використовується в багатьох стилях катання завдяки своєму унікальному черевику, який формується під ногу власника. До того ж, обтічний і міцний черевик прославлений своєю міцністю та великою витривалістю. При хорошому догляді роликові ковзани від FR Skates можуть прожити до 15 років постійного використання! Коротка алюмінієва рама дасть можливість робити різні трюки в будь-яких напрямках катання, і зовсім не заважатиме при переході рухів. Надійна фіксація, яка складається з високого шнурування, верхньої баклі, і п'яткової баклі з підкачуванням будуть міцно тримати Вашу ногу, що в свою чергу надзвичайно важливо при будь-якій їзді. Втім, при покупці будь-яких роликових ковзанів від бренду FR Skates щоразу Ви насолоджуватиметеся комфортом, який вони Вам подарують, а катання стане набагато приємнішим!

Зараз ви читаєте новину «Де купити в Києві найкращі ролики?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути