середа, 29 червня 2011 13:48

Де Хеа став гравцем "МЮ"

Чемпіон Англії з футболу "Манчестер Юнайтед" підписав контракт з іспанським воротарем Давідом де Хеа. Він повинен замінити основного голкіпера команди голландця Едвіна ван дер Сара, який після закінчення сезону-2010/11 завершив кар'єру. Контракт з 20-річним де Хеа підписаний на п'ять років, повідомляє офіційний сайт "МЮ".

В інтерв'ю клубному телеканалу іспанець сказав, що стати гравцем "Манчестер Юнайтед" - для нього велика честь і привілей. Голкіпер пообіцяв, що в матчах за "МЮ" він покаже все, на що здатний.

До переходу в "Манчестер" де Хеа виступав за мадридський "Атлетико". Він був кандидатом до складу збірної Іспанії на чемпіонат світу 2010 року, але в остаточну заявку не потрапив. Минулого тижня воротар у складі молодіжної збірної Іспанії виграв чемпіонат Європи.

У літнє міжсезоння 2011 де Хеа став вже третім новачком "Манчестер Юнайтед". Раніше чемпіони Англії посилили склад Філом Джонсом та Ешлі Янгом.

Зараз ви читаєте новину «Де Хеа став гравцем "МЮ" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути