Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2012 09:29

"Навіть "Барселона" не дозволить собі грати в Лізі чемпіонів тренувальний матч" - Михайличенко

"Навіть "Барселона" не дозволить собі грати в Лізі чемпіонів тренувальний матч" - Михайличенко
Михайличенко не бачить проблем у мотивації гравців на загребське "Динамо". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Асистент головного тренера київського "Динамо" Олексій Михайличенко запевняє, що команда зіграє сьогодні в Загребі тільки на перемогу, незважаючи на те, що результат матчу вже ні на що не вплине, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Думаю, що навіть "Барселона" не дозволить себе грати в Лізі чемпіонів як на тренуванні. Нам важливо перемагати і здобути три очки для рейтингу, адже хочемо потрапити до числа сіяних в плей-офф Ліги Європи. До того ж є рейтинг країни і преміальні. Ніхто не буде дивитися, остання це гра чи ні. Повірте, мотивувати гравців зовсім нескладно", - сказав Михайличенко.

Михайличенко також зазначив, що Олег Блохін, який залишився в Києві, перед відльотом команди особливих побажань не давав.

"Зустрічі і напуття у нас не було. Він просто не літає з нами, а в цілому йде звичайний робочий процес. Побажав продемонструвати хороший футбол і повернутися з перемогою. Це наш головний стимул. Я не знаю, як може хтось грати на нічию в Лізі чемпіонів. Кожен намагається перемогти. Іншого бути не може. Вся робота була спрямована саме на це", - сказав він.

Нагадаємо, матч шостого туру групового раунду Ліги чемпіонов-2012/2013 "Динамо" (Загреб) - "Динамо" (Київ) відбудеться сьогодні в столиці Хорватії. Початок гри о 21:45 за Києвом, пряма трансляція на телеканалі 1+1.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть "Барселона" не дозволить собі грати в Лізі чемпіонів тренувальний матч" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути