Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 08:20

Давиденко та Андрєєв не пройшли в чвертьфінал US Open

Давиденко та Андрєєв не пройшли в чвертьфінал US Open

Посіяний під п"ятим номером російський тенісист Ніколай Давиденко у вівторок не зміг обіграти 130-у ракетку світу Жиля Мюллера з Люксембурга в матчі 1/8 фіналу USOpen, повідомляє Лента.Ру.

Давиденко програв в чотирьох партіях з рахунком 4:6, 6:4, 3:6, 6:7, поступившись на тайбрейку в четвертому сеті з рахунком 10/12. Цікаво, що його супротивник став єдиним тенісистом на USOpen 2008, який дійшов до чвертьфіналу, пробившись в основну сітку змагань з кваліфікаційного турніру.

Давиденко мав реальну можливість переламати хід поєдинку в четвертому сеті, коли за рахунку 5:4 в свою користь мав три брейк-пойнта на подачі Мюллера, проте не зміг їх реалізувати.

Інший російський тенісист Ігор Андрєєв у важкому п"ятисетовому поєдинку програв посіяному на турнірі під другим номером швейцарцеві Роже Федереру 7:6 (7/5), 6:7 (5/7), 3:6, 6:3, 3:6, що є діючим чемпіоном USOpen. У чвертьфіналі Мюллер і Федерер зіграють між собою.

Зараз ви читаєте новину «Давиденко та Андрєєв не пройшли в чвертьфінал US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути