пʼятниця, 26 січня 2007 15:34

Давиденко і Южний не допоможуть Росії в матчі Кубка Девіса

  Шаміль Тарпіщев
Шаміль Тарпіщев

Капітан чоловічої збірної Росії з тенісу Шаміль Тарпіщев, 58 років, назвав склад команди, яка в першому раунді Кубка Девіса-2007 зіграє із збірною Чилі, повідомляє "Спорт-Експрес".

В складі команди немає Миколи Давиденка і Михайла Южного. Тарпіщев звільнив цих гравців від участі в матчі з Чилі ще в кінці минулого року. Збірна Росії є діючим володарем Кубка Девіса. У грудні 2006 року у фінальному матчі росіяни з рахунком 3:2 переграли збірну Аргентини.

Капітан російської збірної не став просити Давиденка і Южного змінити свої турнірні плани і допомогти команді навіть у зв"язку з травмою лівої руки Дмитра Турсунова. Проте, Турсунов включений до складу команди, якій 9-11 лютого належить зіграти в Південній Америці.

Окрім нього в складі російської збірної гратимуть Марат Сафін, Ігор Андрєєв, Теймураз Габашвілі і Юрій Щукін. Варто відзначити також, що лідер збірної Чилі Фернандо Гонсалес вийшов у фінал відкритого чемпіонату Австралії, який проходить в Мельбурні.

Зараз ви читаєте новину «Давиденко і Южний не допоможуть Росії в матчі Кубка Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути