Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2022 17:00

Далі без команд з України. "Динамо" U-19 вилетіло з єврокубків

Далі без команд з України. "Динамо" U-19 вилетіло з єврокубків
"Динамо" програло "Спортінгу" в Юнацькій лізі УЄФА. Фото: ФК "Динамо"

Матч 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА між "Динамо" та "Спортінгом" мав відбутися ще 2 березня в Києві. Однак через вторгнення російських окупантів на територію України зустріч кілька разів переносили.

Зрештою, команди змогли зіграти сьогодні, 7 квітня, в Бухаресті. "Біло-сині" в підсумку поступилися з рахунком 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравці "Динамо" вшанували пам'ять загиблих українців перед грою Юнацької ліги УЄФА

Перша ж атака португальців завершилася голом. Провалився лівий фланг захисту "Динамо". Діогу Кабрал отримав хороший пас від партнера і сильно пробив у ближній кут. Руслан Нещерет не зміг вдало зреагувати, пропустивши м'яч під опорною ногою.

Першу нагоду відігратися динамівці отримали на 8-й хв. Віктор Блізніченко заробив на собі фол перед штрафним майданчиком "Спортінга". Володимир Бражко вирішив пробити не над стінкою, а у "воротарський" кут. Голкіпер до такого був готовий і перевів м'яч на кутовий.

У середині тайму Нещерет врятував команду, заблокувавши удар суперника після виходу віч-на-віч. Проте Руслан лише відтермінував друге взяття своїх воріт. На 28-й хв. Кабрал оформив дубль. Діогу знову пробив у ближній кут з-під захисників. Воротар "Динамо" не очікував саме такого удару і дотягнутися до м'яча не зумів.

Ближче до кінця першого тайму в Бухаресті пішов сильний дощ, а команди обмінялися моментами. В обох епізодах вдало зіграли голкіпери. В першому таймі кияни лише двічі пробили в площину воріт "Спортінга" - двічі зі штрафних.

Початок другої половини подарував "Динамо" надію на позитивний результат. Назар Волошин заробив пенальті, а Володимир Бражко чітко його реалізував, скоротивши відставання в рахунку.

На емоціях динамівці заграли набагато активніше. Нарешті дійшло до удару безпосередньо з гри - Волошин не влучив у дальній кут. Натомість кияни ледь не пропустили третій гол. Антон Боль в останній момент заблокував спробу суперника.

На 63-й хв. кияни мали можливість забити вдруге. Не порозумілися захисник і воротар "Спортінга", м'яч відскочив до Блізніченка. На жаль, удар Віктора все ж заблокував голкіпер. У відповідь гравець португальської команди поцілив у поперечку воріт Нещерета.

Найреальнішу нагоду відігратися динамівці мали на 82-й хв. Самба Діалло отримав довгу передачу, увійшов до штрафного майданчика португальців і пробив у дальній кут - м'яч пролетів у кількох см від стійки.

"Динамо" не вдалося вийти до чвертьфіналу Юнацької ліги УЄФА сезону-2021/22. Крім того, тепер уже не залишилося українських представників у цьогорічних єврокубках. Інші команди вибули ще до зимової перерви.

"Спортінг" зіграє у чвертьфіналі Юнацької ліги УЄФА з "Бенфікою".

Для "Динамо" U-19, швидше за все, цей сезон уже завершено, тому що юнацький чемпіонат України навряд чи відновлять.

Зараз ви читаєте новину «Далі без команд з України. "Динамо" U-19 вилетіло з єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути