понеділок, 23 квітня 2012 07:58

"Дайте мені слинявчика!" - у Києві пройшов конкурс бікіні
35

Фото: Фото: Євгеній Жаровський

У неділю, 22 квітня у столиці пройшов Кубок Києва з бодібілдингу, фітнесу, бодіфітнесу та бікіні. Спортсмени індивідуально змагалися за право взяти участь у Кубку України, а командно - готувалися до чемпіонатів Європи.

У другій частині репортажу - змагання серед жінок, що, звісно, викликали найбільше емоцій у глядачів.

Стартували вони з одного із найпопулярніших видів спортивного фітнесу – полденсу. Не встигла перша дівчина підійти до жердини, як чоловіки почали підсвистувати. Але під час виступів у залі панувала майже повна тиша.

"Бог ти мій, що вони витворяють із цією жердиною. Це ж у ліжку, мабуть, так само вигинатися можуть. Треба піти пошукати, де вони за кулісами стоять, поки бодібілдери виступатимуть", - голосно звернувся один з глядачів до свого сусіда.

Після полденсу пройшли змагання з фітнесу серед жінок у двох категоріях: зростом до 165 сантиметрів та понад 165 сантиметрів. Виступили, зокрема, дворазова чемпіонка світу серед юніорів, фіналістка чемпіонатів Європи та світу, абсолютна чемпіонка України-2011 Оксана Оробець, фіналісти чемпіонату Європи, багаторазові чемпіони України Світлана Аппасова, чемпіони та призери України Ольга Могильницька, Ольга Караваєва, Юлія Горячун і Віталіна Островська.

"Ні, ну це вже зовсім не те. Такі наче і мініатюрні, але якісь вони перекачані трохи. Плечі здоровенні - у мене навіть менші. Поряд з такими ще і комплексувати почнеш", - не вгамовувався чоловік, який раніше коментував дівчат з полденсу.

За підсумками конкурсу в категорії до 165 сантиметрів перемогу здобула Наталія Татарінцева з Дніпропетровська, друге місце посіла Поліна Синяченко з Донецька, третє місце дісталося Наталії Науменко теж з Донецька. У категорії понад 165 сантиметрів місця розподілили так: бронза - у харків'янки Анастасії Ключникової, срібло - у Інни Носаленко з Черкас, а золото дісталося Олені Бездітній з Києва.

За фітнесом пройшли конкурси, що викликали найгучніші оплески, підсвистування та вигуки із залу - бікіні серед жінок до 163 сантиметрів та понад 163 сантиметри. Серед знаменитостей - Людмила Дячук, Дарія Шевченко та Анжела Макеєва.

"Дайте мені слинявчика! Матінко рідна, оце так стрункість, а сідниці які!" - не вгамовувався згаданий вище "коментатор".

"Отак і стійте! Можете ще стегнами покрутити", - вигукнув інший чоловік, коли учасниці за командою повернулися спинами до суддів, які сиділи в залі.

"Це я вдало зайшов. Думав, що самі лише мужики будуть м'язами грати, а тут на тобі - дівчата, та це й які!" - голосно ділився враженнями хтось у залі.

Переможницею конкурсу в категорії до 165 сантиметрів стала білоруска Анна Малярова. Срібну медаль віддали Марині Вороніній. Бронзову медаль виборола Оксана Косенко.

У категорії понад 165 сантиметрів призові місця розподілилися таким чином: третє - у Мар'яни Жеребної, друге - у Олени Макєєвої, перше - у Людмили Дячук.

Зараз ви читаєте новину «"Дайте мені слинявчика!" - у Києві пройшов конкурс бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути