вівторок, 04 жовтня 2011 10:02

357 жінок у бікіні пройшли 1,6 км пляжем Австралії

357 жінок у бікіні пройшли 1,6 км пляжем Австралії

В Австралії 357 дівчат віком від 15 до 65 років, одягнені в купальники, провели парад, встановивши новий світовий рекорд, який зафіксував представник "Книги рекордів Гіннесса". Попередній рекорд був встановлений минулого року на Кайманових островах. Там у параді взяла участь 331 жінка в бікіні. Однак Австралії вдалось перевершити це досягнення", - констатував суддя книги Кріс Шіді, передає NEWSru.ua.

Спочатку в заході була зареєстрована 361 учасниця, але потім чотири дівчини були дискваліфіковані - одна за носіння цілісного купальника, а троє - за те, що одягли шорти, повідомляє офіційний сайт "Книги рекордів Гіннесса".

Парад був організований співробітниками місцевої газети Gold Coast Bulletin. Хода одягнених у бікіні жінок почалася від великого торгового центру Gold Coast, звідки вони пройшли ще 1,6 кілометри вздовж пляжу Surfers Paradise, де й був зафіксований остаточний рекорд. На парад краси прийшли подивитись багато жителів і гостей міста.

У світі є спеціальний день бікіні - він відзначається 5 липня. Свято присвячене історичному показу нової моделі купальника в Парижі 5 липня 1946. Назва "бікіні" мінімалістський костюм отримав на честь атола, на якому в той час проводились ядерні випробування.


Зараз ви читаєте новину «357 жінок у бікіні пройшли 1,6 км пляжем Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути