субота, 31 січня 2009 13:35

Дах "Донбас-Арени" будуть монтувати промислові альпіністи

Дах "Донбас-Арени" будуть монтувати промислові альпіністи
Як повідомляє "2012ua.net" з посиланням на "УКРІНФОРМ", під дахом спорткомплексу "Донбас-Арена" промислові альпіністи встановлять висотні переходи для працівників інженерно-експлуатаційної служби будівлі.

Стадіон буде багато у чому перевершувати вимоги, які висуваються до стадіонів категорії "Еліт"

Здавалося б, виконання подібних робіт - лише епізод у спорудженні такої грандіозної новобудови, яка прийме чемпіонат Європи-2012 з футболу. Однак, саме промислові альпіністи забезпечать відкриття висотної дороги, яка в перспективі дасть змогу обслуговувати акустичну систему стадіону та величезне її прожекторне відділення.

Цікаво, що спортивні змагання, різні шоу, які відбудуться тут, освітлюватиме близько 400 потужних прожекторів. Відкриють висотні дороги доступ і до системи інфрачервоного опалювання глядацьких трибун "Донбас Арени".

Як вже зазначалося сайтом "Donbass-arena.com", головний стадіон Донецька буде багато у чому перевершувати вимоги, які висуваються до стадіонів категорії "Еліт", таку оцінку стадіону дав генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор, і додав: "цей стадіон дозволяє приймати тут фінали Ліги Чемпіонів і Кубку УЄФА".

Зараз ви читаєте новину «Дах "Донбас-Арени" будуть монтувати промислові альпіністи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути