понеділок, 30 червня 2008 17:48

Цзю і Мискіна вчитимуть відновлюватися після пологів

Цзю і Мискіна вчитимуть відновлюватися після пологів

Знаменитий боксер-профессионал, колишній абсолютний чемпіон світу Костя Цзю, який проживає в Австралії, починає випуск у Росії серії DVD з ексклюзивними фітнес-программами. Першим вийде DVD з комплексом для відновлення фізичної форми жінок після пологів, а партнеркою Кості Цзю стане знаменита російська тенісистка, переможниця RolandGarros, а нині телеведуча Анастасія Мискіна.

- В Австралії DVD з моїми ексклюзивними фітнес-программами користуються, без перебільшення, скаженою популярністю, за ними займаються тисячі людей, - сказав Цзю. - А недавно я подумав: а чим гірша Росія, враховуючи нинішній колосальний інтерес до спортивного способу життя, занять фізичними вправами в нашій країні. І вирішив створити російський аналог всієї серії програм. А почну - з комплексу для відновлення фізичної форми жінок після пологів. Чому саме з нього? У мене троє дітей - два сини і дочка. Й одного разу дружина Наташа звернулася до мене з проханням показати пару вправ, щоб повернути колишню форму. І ми почали роботу - щодня по 40 хвилин. Через пару тижнів Наташа була в нормі! Тому, коли зайшла мова про російський релізDVD, я насамперед пригадав про цей комплекс. Окрім моєї дружини його ніхто не знає. Росіянки будуть першими, хто зможе на собі випробувати цей тренінг. Асистувати мені буде знаменита тенісистка Анастасія Мискіна. У квітні вона народила первістка, і мої вправи підійшли якраз вчасно. Згоду від Насті ми вже отримали, вже призначений і день зйомок. Ця спеціальна програма для жінок після пологів є набором вправ, які повертають колишню фігуру, укріплюють м"язи і піднімають настрій.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Цзю і Мискіна вчитимуть відновлюватися після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути