Ексклюзиви
субота, 07 вересня 2013 13:41

"Щоб перемогти Англію, потрібно показати свій кращий футбол" - Тимощук

"Щоб перемогти Англію, потрібно показати свій кращий футбол" - Тимощук
"Всі розуміють, що матч з Англією означає для нас" - Тимощук ФОТО: sport-express.ua

Капітан збірної України Анатолій Тимощук вважає, що потрібно забути про ейфорію після перемоги над командою Сан-Марино і готуватися до зустрічі з Англією. Про це футболіст розповів журналістам після матчу з аутсайдером нашої відбірної групи на ЧС-2014.

"Треба забути про цю ейфорію, - каже Тимощук. - Вже завтра нам потрібно відновитися і налаштовуватись на матч проти збірної Англії. Ця гра, мабуть, є вирішальною для нас у відбірковому циклі на ЧС-2014."

Збірна України забила у ворота Сан-Марино дев'ять м'ячів. Це новий рекорд результативності.

"Перед матчем ми намагались уникнути недооцінки суперника, адже вже під час самого матчу буває важко зібратися. Ми хотіли зробити все можливе, щоб покращити різницю забитих і пропущених м'ячів. Сподіваюсь, що це додасть нам позитивних емоцій перед Англією.

Ми не перший день граємо у футбол, тому зуміємо після Сан-Марино як слід налаштуватися на англійців. Всі розуміють, що цей матч означає для нас. Потрібно ставити завдання перемогти, щоб вийти на перше місце у групі.

Я не засмутився, що мені не вдалося забити. Я ніколи не розчаровуюсь з такого приводу."

Англійські журналісти, які спеціально приїхали, щоб подивитися матч збірної України наживо, поцікавилися чи зможе Англія виграти ЧС-2022. Таке завдання поставили перед командою.

"Я розумію, що у збірної Англії стоїть таке завдання, але до 2022-го року ще досить багато часу. Ми не знаємо, який футбол гратиме команда, яке прийде покоління гравців. Зараз збірна Англії — це досить хороша команда, яка перебуває на першому місці у нашій групі.

Не так давно ми грали у Донецьку на Євро-2012. Вони знають, що буде запекла боротьба, адже кожна з команд захоче перемогти і гратиме тільки на досягнення цього результату. Щоб обіграти англійців, кожному з нас потрібно показати свій кращий футбол.

У мене є досвід та довга футбольна кар'єра, тому стараюся зробити все можливе, щоб допомогти своїй команді завоювати путівку на чемпіонат світу у Бразилії", - зазначив Тимощук.

Нагадаємо, матч Україна — Англія пройде 10 вересня у Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб перемогти Англію, потрібно показати свій кращий футбол" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути