субота, 07 вересня 2013 12:46

Збірна Англії втратила нападника перед матчем з Україною
5

Фото: ФОТО: Reuters

Збірна Англії, яка має кадрові проблеми напередодні ключового матчу відбіркового циклу ЧС-2014 проти збірної України, який відбудеться в цей вівторок у Києві, втратила чергового свого футболіста - нападника Данні Велбека.

Правда, на цього разу мова йде не про травму. Велбек пропустить зустріч з українцями через перебір жовтих карток. Фатальне попередження форвард отримав у вчорашньому поєдинку з Молдовою (4:0), в якому він, до слова, забив два м'ячі у ворота суперника.

"Дуже засмучений тим, що отримав попередження, - наводить BBC слова Велбека. - Мене не залишає відчуття провини - здається, що я підвів команду. Сподіваюся, збірна Англії зможе обіграти Україну і без моєї участі. Мені ж залишається тільки морально підтримувати команду".

Нагадаємо, крім Велбека, в матчі проти збірної України через травми також не зіграють захисники Глен Джонсон і Філ Джонс, а також нападники Деніел Старрідж та Вейн Руні.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії втратила нападника перед матчем з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути