Ексклюзиви
понеділок, 09 березня 2009 17:56

"ЦСКА знаємо як себе" - Левандовські

"ЦСКА знаємо як себе" - Левандовські
Півзахисник "Шахтаря" Маріуш Левандовські розповів про підготовку команди до першого матчу 1/8 фіналу Кубка УЄФА проти ЦСКА. Нагадаємо, що сьогодні вранці гірники прилетіли до Москви.

"Цього разу ми прилетіли трохи раніше, ніж зазвичай, тому що ми маємо зіграти на штучному газоні, до якого ще треба звикнути. Проведемо в "Лужниках" три тренування. Доля нашого матчу з армійцями вирішиться в двох зустрічах. Постараємося досягти хорошого результату в Москві.

Налаштовуємося однаково до всіх суперників.

Ми прагнемо не заглядати далеко вперед, просто прагнемо перемагати в кожному матчі. Важливі всі без виключення зустрічі: і в чемпіонаті України, і в єврокубках, тому налаштовуємося однаково до всіх суперників.

Ми маємо в своєму розпорядженні детальну інформацію про суперника. Крім того, у нас буде ще і теоретичне заняття, на якому обговоримо вже конкретні питання з приводу майбутньої гри", – цитує футболіста Sportbox.ru.

Sportbox.rusportanalytic.com

Зараз ви читаєте новину «"ЦСКА знаємо як себе" - Левандовські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути