середа, 31 серпня 2011 18:05

ЦСКА знайшов заміну Акінфєєву в "Динамо" Вороніна

ЦСКА знайшов заміну Акінфєєву в "Динамо" Вороніна

Футбольний воротар Володимир Габулов став гравцем московського ЦСКА. 31 серпня Габулов перейшов в армійський клуб з Махачкалінського "Анжі", який раніше купив воротаря у московського "Динамо", повідомляє "Спорт-Экспресс". У ЦСКА він повинен замінити Ігоря Акінфєєва, який 28 серпня отримав важку травму коліна.

Габулов буде виступати за ЦСКА на правах оренди до кінця чемпіонату Росії - 2011/12. За регламентом, жоден футболіст протягом окремо взятого чемпіонату не може грати більш ніж за два клуби. Офіційної інформації про трансфер Габулова на сайтах ЦСКА, "Анжи" і "Динамо" на момент написання замітки не було.

Про ймовірний перехід Габулова в ЦСКА транзитом через "Анжі" стало відомо ще ввечері 30 серпня. Про це розповів головний тренер махачкалінців Гаджі Гаджієв в прямому ефірі програми "Футбол Росії" на телеканалі "Росія 2". Наставник зазначив, що у "Анжи" є хороший воротар (Нукрі Ревішвілі), а ЦСКА належить грати в Лізі чемпіонів.

27-річний Габулов крім "Динамо" раніше грав за ФК "Моздок", "Аланію", ЦСКА, "Кубань" і "Амкар". У ЦСКА він виступав у 2004-2006 роках, але провів лише три матчі. Місце в основному складі "Динамо" Габулов втратив восени 2010 року.

Акінфєєв отримав травму коліна в матчі чемпіонату Росії з московським "Спартаком", зіткнувшись з бразильським форвардом Веллітоном. 30 серпня по підсумками медобстеження в Німеччині стало відомо, що воротар вибув із строю мінімум на півроку. Наступного тижня йому буде зроблена операція.

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА знайшов заміну Акінфєєву в "Динамо" Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути