субота, 17 квітня 2010 15:26

ЦСКА і "Локомотив" зіграли внічию

ЦСКА і "Локомотив" зіграли внічию

Центральний матч 6-го туру чемпіонату Росії з футболу, в якому зустрічалися московські ЦСКА і "Локомотив", закінчився з рахунком 1:1. На гол армійця Гільєрме в першому таймі "Локомотив" відповів точним ударом Олега Кузьміна у другому.

У цілому гра проходила за територіальної переваги "Локомотива", проте ЦСКА, забивши швидкий гол, відійшов на свою половину поля і впевнено оборонявся. Небезпечних моментів біля воріт ЦСКА практично не виникало - виключенням став лише штрафний удар у виконанні Олександра Алієва в першому таймі: м"яч після удару потрапив у поперечину.

У другому таймі тренери зробили кілька замін, одна з яких стала вирішальною: Драман Траоре, який вийшов з лавки запасних віддав передачу Кузьміну, який зрівняв рахунок.

Нічия дозволила ЦСКА набрати 11-е очко і піднятися на перше місце в турнірній таблиці. Разом з ЦСКА по 11 очок також набрали "Спартак" з Нальчика і "Зеніт". При цьому всі три команди провели тільки по п"ять ігор. Що стосується "Локомотива", то у нього сім очок після шести ігор.

Раніше в рамках шостого туру чемпіонату Росії відбулася ще одна гра: "Томь" на своєму полі зіграла внічию з "Зенітом" (0:0).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА і "Локомотив" зіграли внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути