Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2012 15:56

ЧС-2018 пройде у 10 містах Росії на 12 стадіонах

ЧС-2018 пройде у 10 містах Росії на 12 стадіонах
ЧС-2018 пройде у Росії ФОТО: dayweek.net

Три російських міста, які потрапили у первісну заявку на проведення матчів чемпіонату світу 2018 року, будуть позбавлені права організувати ігри турніру. Про це пише газета "Ведомости" у номері від 17 вересня. За даними видання, яке посилається на джерела, близькі до оргкомітету "Росія-2018", матчі чемпіонату пройдуть у 10 містах на 12 стадіонах.

У первісну заявку потрапили 13 міст і 15 стадіонів. 11 вересня міністр спорту РФ Віталій Мутко заявив, що в остаточний список, швидше за все, будуть включені 11 міст і 12 стадіонів. За словами міністра, два "зайвих" міста, швидше за все, будуть вибрані зі списку п'яти міст, в яких "є проблеми". У цю групу входять Саранськ, Волгоград, Ярославль, Калінінград і Ростов-на Дону.

За даними "Ведомостей", в Москві матчі турніру відбудуться на трьох стадіонах (в "Лужниках", де відбудуться матч відкриття і фінал, а також на аренах "Спартака" і "Динамо").

Джерело "Ведомостей" вважає, що найменші шанси залишитися в списку міст, які прийматимуть матчі чемпіонату, має Саранськ. Під питанням також знаходиться Калінінград, оскільки влада регіону мало зробили для просування міста.

Остаточний список міст - організаторів ЧС-2018 буде опубліковано 29 вересня 2012 року. Крім перерахованих "проблемних" міст, до первісної заявку увійшли Москва, Санкт-Петербург, Казань, Сочі, Єкатеринбург, Нижній Новгород, Краснодар і Самара.

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2018 пройде у 10 містах Росії на 12 стадіонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути