четвер, 17 червня 2010 17:04

ЧС-2010. Хет-трик Ігуаїна достроково вивів Аргентину з групи (ФОТО)
7

Фото: Фото: Reuters

Збірна Аргентини здобула перемогу над командою Південної Кореї на чемпіонаті світу з футболу. Зустріч, що проходила в Йоганнесбурзі, закінчилася з рахунком 4:1.

Гра проходила з великою перевагою аргентинської команди. Перший гол був забитий у ворота Південної Кореї вже на 16-й хвилині - після подачі штрафного нападаючий корейців Пак Чу Юн зрізав м'яч у власні ворота. На 33-й хвилині Гонсало Ігуаїн подвоїв перевагу, відправивши м'яч у сітку після навісу Анхеля Ді Марії. Ще двічі Гонсало відзначився в другому таймі - на 77 і 80 хвилинах.

У самому кінці першого тайму аргентинці несподівано пропустили гол - захисник Мартін Демікеліс помилився, не помітивши набігаючого гравця корейської збірної Лі Чун Юна. В результаті той відібрав м'яч, вийшов один на один і легко прокинув м'яч повз Серхіо Ромеро.

Чемпіонат світу. Група "В", другий тур

Аргентина - Південна Корея - 4:1

Аргентина: Ромеро, Гутьєррес, Демічеліс, Самуель (Бурдіссо, 23), Хайнце, Маскерано, М. Родрігес, Ді Марія, Мессі, Ігуаїн, Тевес (Агуеро, 75).

Південна Корея: Чон Сон Рен, О Бом Сок, Чо Ен Хен, Лі Чжон Су, Лі Ен Пхе, Кі Сон Ен (Кім Нам Іль, 46), Кім Чжон У, Лі Чун Юн, Пак Чжі Сун, Єм Гі Хон, Пак Чу Юн.

Голи: Пак Чу Юн (17, автогол), Ігуаїн (33, 77, 80) - Лі Чун Юн (45 +1).

За матеріалами Лента.ру, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Хет-трик Ігуаїна достроково вивів Аргентину з групи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути