пʼятниця, 01 квітня 2011 08:49

ЧС з хокею. Юніорська збірна України перемогла Голландію

ЧС з хокею. Юніорська збірна України перемогла Голландію

У четвер, 31 березня, в матчі четвертого туру юніорського ЧС з хокею в Дивізіоні IID, який проходить у Донецьку, збірна Україна здобула вольову перемогу над командою Нідерландів.

ЧС-2011. Юніори. Дивізіон IID

Донецьк, ПС Дружба. 3194 глядача

Голландія - Україна - 2:4 (2:0, 0:2, 0:2)

Голи: Маркс, 16:43 (1:0), ван дер Ельскамп (Райт), 19:56 (2:0 - у більшості), Кузьмик (Дикий), 22:33 (2:1), Євсейчик (Чернишенко) , 30:30 (2:2), Янішевський (Захаров, Мартишко), 40:17 (2:3),

Україна: Ячник. Дикий - Толстушко, Захаров - Янішевський - Мартишко; Сірченко - Скрипець, Падакін - Ромащенко - Чернишенко; Ляшок - Євсейчик, Воропаєв - Істомінов - Карпенко; Чердак - Кузьмик - Микулко

Воротарі: Моллен - Ячник

Кидки: 16 (8 +4 +4) - 54 (22 +13 +19)

Штраф: 14 - 4

Суддя: Гофман (Росія)

Початок - гірше не придумаєш: дві пропущених шайби при тотальній ігровій перевазі. Друга - після єдиного вилучення в нашому складі і закинута, що називається, в роздягальню. Не відомо, що там говорив у перерві своїм підопічним Олександр Годинюк, але вийшовши знову на лід, наша команда явила собою зразок надійності.

І попереду гра пішла. Що цікаво, у другому періоді відзначилися ті двоє польових гравців, на рахунку яких після трьох матчів не було жодної шайби, - Сергій Кузьмик і Артем Євсейчик. А в заключній 20-хвилинці голландців, що називається, дотиснули.

В інших матчах четверга збірна Іспанії розгромила команду Бельгії - 10:1, а збірна Литви розгромила команду Китаю - 19:2.

Турнірне становище після трьох турів:

Україна - 12 очок

Литва - 9 очок

Нідерланди - 8 очок

Іспанія - 4 очки

Китай - 3 очки

Бельгія - 0 очок

У суботу, 2 квітня, відбудуться матчі останнього 5-го туру: Іспанія - Китай, Нідерланди - Бельгія і центральний матч турніру: Литва - Україна. Нашу команду влаштовує нічия в основний час, незалежно від результату овертайму.

Нагадаємо, матчі чемпіонату світу можна побачити по Першому національному телеканалу.

Зараз ви читаєте новину «ЧС з хокею. Юніорська збірна України перемогла Голландію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути