четвер, 05 серпня 2021 17:10

Cрібна призерка Олімпіади розповіла про найекстремальніший секс у житті

Cрібна призерка Олімпіади розповіла про найекстремальніший секс у житті
тТерлюга програла лише в фіналі. Фото НОК України

Каратистка 29-річна Анжеліка Терлюга виборола сьогодні для України третю срібну медаль. Розповідаємо про спортсменку.

Анжеліку двічі визнавали найкращою спортсменкою України. Вона багаторазова чемпіонка й призерка першості Європи.

У дитинстві дівчина була активною і любила грати хлопчачими іграшками. Навіть влаштовували з друзями різні бої, тож батьки вирішили відвести її на карате. До того часу Ліка пробувала займатися гімнастикою, танцями, але це було не її. Згодом почала багато тренуватися, їздити на змагання і перемагати.

Раніше вона мріяла про акторську майстерність.

"Я була відкритою на сцені й у шкільних виставах часто мала головні ролі. Мені це подобалося. Певний час я навіть відвідувала спеціальні курси, але кинула через брак часу".

Якось тренер випадково зламав дівчині носа за три дні до 18-річчя

Спортсменка має власний моціон. Зранку завжди п'є воду й каву. У 90% випадків вечеряє з друзями, бо не любить бути сама.

Якось тренер випадково зламав дівчині носа за три дні до 18-річчя. Після цього випадку Анжеліка пів року не ходила на тренування.

"З 2017 року я тричі мала переломи, але це не стало на заваді перемогам. Загалом травм, через які мені б довелося відкласти плани, не було. Тож вважаю, що я мені щастить".

Щодня, крім неділі, у спортсменки тренування з карате. Також двічі-тричі на тиждень займається з тренером із функціональної підготовки. Коли перебуває в Одесі, додатково ходить на fly-йогу.

"Вона розслаблює і допомагає розвинути гнучкість. Але, звісно ж, графік тренувань змінюється, коли я готуюся до змагань".

Є список продуктів, без яких дівчина не уявляє життя. На першому місці — авокадо, на другому — різні овочеві салати й сир.

"Я сироманка й ходжу в кіно тільки заради подвійного сирного попкорну. Навіть якщо захочеться чогось шкідливого, собі не відмовлю. Хочеться багато солодкого — буде.

Про фігуру не переживаю, бо з моїм ритмом життя спалюються всі калорії. Найекстремальніший секс у житті? Це було в Одесі на даху будинку. Таке романтичне побачення".

Любить відпочивати в Італії і Таїланді. Пізно лягає спати й пізно прокидається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Срібло" та "бронза" - як минув день для України на Олімпіаді

Окрім Терлюги бронзову нагороду Олімпіади виборола сьогодні каноїстка Людмила Лузан. Боксер Олександр Хижняк вийшов у фінал, де зустрінеться із бразильцем Гебертом Соузою.

Зараз ви читаєте новину «Cрібна призерка Олімпіади розповіла про найекстремальніший секс у житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути