пʼятниця, 21 червня 2013 09:02

"Чорноморець" поповнився двома гравцями "Кривбаса"

"Чорноморець" поповнився двома гравцями "Кривбаса"

20 червня відбулося підписання контрактів між ФК "Чорноморець" і двома футболістами: російським нападаючим Сергієм Самодіним (угода розрахована на два роки) і півзахисником Рінар Валєєвим (три роки), який після п'ятирічної перерви повертається в рідний клуб.

Сергій Самодін народився 14 лютого 1985 в Ставрополі. Зріст - 184 см, вага - 79 кг. Вихованець УОР (Ставрополь). Тренер - Микола Швидкой. Виступав за команди: ФК Краснодар-2000, ЦСКА (Москва), Спартак (Нижній Новгород), Дніпро (Дніпропетровськ), Арсенал (Київ). У 2011-2013 рр.. захищав кольори Кривбасу (Кривий Ріг).

Всього в чемпіонаті України провів 126 матчів, забив 32 голи, в чемпіонаті Росії - 67 (24). Грав у юнацьких та молодіжної збірних Росії.

Рінар Валєєв народився 22 серпня 1987 року в Одесі. Зріст - 177 см, вага - 72 кг. Вихованець СДЮШОР Чорноморець. Перший тренер - Сергій Іріченко. Виступав у молодіжній команді Де Графсхап (Голландія), аматорських клубах Сигнал та Іван (Одеса). У 2007-2008 рр.. захищав кольори Чорноморця (24 матчі, 2 голи). Потім грав у Стали (Алчевськ), Оболоні (Київ), Кривбасі (Кривий Ріг).

Всього в чемпіонатах України провів 144 матчі, забив 7 м'ячів. У Чорноморці буде виступати під 88-м номером.

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" поповнився двома гравцями "Кривбаса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути