неділя, 10 вересня 2017 12:52

Чому Усик переміг суперника у Лізі чемпіонів
9

Усик в бою з Хуком боксував собі на втіху
Фото: facebook.com
Усик в бою з Хуком боксував собі на втіху
Усик в бою з Хуком боксував собі на втіху
Усик в бою з Хуком боксував собі на втіху
Усик в бою з Хуком боксував собі на втіху

Сьогодні після опівночі українець Олександр Усик впевнено переміг німця боснійського походження Марко Хука у стартовому поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) – боксерської Ліги чемпіонів. На "Max Schmeling Halle" в Берліні, Німеччина, він нокаутував екс-чемпіона світу в 10 раунді і пробився до півфіналу турніру. Також український кримчанин утретє захистив свій титул WBO у першій важкій вазі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спасибі Ісусу Христу і державі Україні" - що сказав Усик після бою з Хуком

Які враження від бою?

Усик підтвердив статус фаворита

Після двох більш-менш рівних раундів, з третього Олександр почав підтверджувати те, що він значно кращий боксер, ніж його серйозний та іменитий суперник. Переважав його у всіх компонентах боксу. Перегравав, куражився, працював на публіку, отримував задоволення від перебування в ринзі. Діяв у шаленому темпі і на височенній швидкості як для цієї вагової категорії. Змінював напрямки руху і створював кути для атак.

Хук – нерівня Усику

Марко добре підготувався до бою, був мотивований і заряджений на перемогу. Але він просто не встигав за швидкістю і переміщеннями чемпіона. Нічого не зміг зламати у ході поєдинку, навіть діючи брудно і підло – завдав безліч ударів нижче пояса, по потилиці і спині. І навіть спробував вдарити Усика, коли той послизнувся, за що з нього зняли одне очко.

Кримчанин вийшов у ринг під козацьку пісню "Браття" Василя Жадана. Перед боєм співав гімн, тримаючи руку на серці

Усик - патріот

Кримчанин вийшов у ринг під козацьку пісню "Браття" Василя Жадана. Перед боєм співав гімн, тримаючи руку на серці. Після бою з прапором в руках подякував українцям та Україні за підтримку. За всіх життєвих обставин, у які потрапив сімферополець - це вчинок.

Перший півфіналіст

Усик став першим півфіналістом Всесвітньої боксерської суперсерії. У бою за вихід у фінал турніру він зустрінеться з переможцем пари Майріс Брієдіс (Латвія) – Майк Перес (Куба). Ці суперники боксуватимуть 30 вересня в Ризі, Латвія. Хто б не переміг і як би не переміг, Усик все одно буде фаворитом півфінального бою. Орієнтовно він відбудеться в січні 2018 року.

Олександр Усик здобув 13-ту перемогу у 13-му поєдинку, 11-ту нокаутом. Марко Хук програв уп'яте. В нього також 40 перемог, 27 нокаутів та нічия.

Зараз ви читаєте новину «Чому Усик переміг суперника у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути