неділя, 10 вересня 2017 02:00

Олександр Усик вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії

Олександр Усик вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії
Усик переміг Хука технічним нокаутом в 10-му раунді. Фото: twitter.com

На "Max Schmeling Halle" в Берліні, Німеччина, стартувала Всесвітня боксерська суперсерія (WBSS) – боксерська Ліга чемпіонів. У першому чвертьфіналі чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі 30-річний Олександр Усик впевнено захистив свій титул у бою з господарем рингу, німцем боснійського походження Марко Хуком. Українець виграв технічним нокаутом в 10 раунді і пройшов до півфіналу турніру.

Весь бій Олександр Усик виглядав переконливішим за свого суперника. Він був кращим на ногах, діяв швидше, технічніше, більше працював і потрапляв. Хук діяв у своїй звичній манері – брудно і підло. В кожному клінчі намагався пробити по потилиці і спині. А з дистанції багато разів цілив нижче пояса. Ця його манера тільки заводила Олександра і він відплачував йому за такі дії чіткими ударами у голову і по корпусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спочатку буде важко": Ломаченко дав прогноз на бій Усик- Гук

З третього раунду Усик почав спуртувати в кінці трихвилинок і виривати кінцівки раундів. Моментами настільки підвищував темп бою, що Хук просто не встигав за ним. Численні удари українця позначились на витривалості німця. Вже у п'ятому раунді з'явились очевидні ознаки його втоми. Але Хук не здавався і зрідка пробував огризатись. Усика, який весь бій діяв на куражі, це лише заводило, він відверто отримував задоволення від свого перебування в ринзі і намагався дати задоволення 10-ти тисячам присутніх на трибунах. І це йому вдалося. Бій вийшов видовищним, напруженим і цікавим. І з яскравою кінцівкою.

У восьмому раунді Усик пішов на добивання суперника, але послизнувся і впав. Хук не упустив можливості вдарити сидячого суперника, за що рефері зняв з нього один бал. Розв'язка настала у десятому раунді. Весь цей раунд Усик безупинно атакував, Хук навіть не встигав захищатись і рефері Роберт Бйорд прийняв рішення зупинити знищення німця. Технічний нокаут в 10 раунді.

У півфіналі WBSS Усик зустрінеться з переможцем бою Майріс Брієдіс (Латвія) – Майк Перес (Куба), який пройде 30 вересня в Ризі. Орієнтовно півфінальний поєдинок відбудеться в січні 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути