четвер, 14 жовтня 2021 18:01

Чому Ротань має брати приклад з Луческу

Чому Ротань має брати приклад з Луческу
Руслан Ротань очолив молодіжну збірну України у 2019 році. Фото: УАФ

У матчі молодіжної збірної України проти Фарерських островів стався кумедний епізод.

Наприкінці першого тайму українці отримали право на пенальті. Гравець Ферер зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Рахунок на той час був 1:0 на користь української "молодіжки" у попередньому турі команда Руслана Ротаня була знищена Францію - 0:5. Вкрай важливо гравцям української команди було реабілітуватися за розгромну поразку у передмісті Парижа.

Гравці "Шахтаря" Георгій Судаков та Артем Бондаренко вирішили попіжонити - Судаков не став бити з одинадцятиметрової позначки, а зробив пас на Бондаренка. Все це було невдало та воротар гостей зміг заволодіти м'ячем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петраков помилявся, коли думав, що обійдеться без Малиновського – експерт

Наставник "молодіжки" Ротань показав своє невдоволення нецензурним жестом. Після матчу тренер зізнався, що у перерві серйозно поговорив із гравцями за цей епізод. Виходить, що це не було одобрено тренером, а гравці "Шахтаря" вирішили між собою розважитися.

Значить вони не поважають тренера, своїх партнерів, суперників. Ротань легко пробачив цю вихідку та обоє гравців вийшли на другий тайм. У майбутньому Руслану Петровичу буде важко тримати дисципліну та авторитет в команді, якщо він не буде карати за такі речі.

Ротань має карати гравців, щоб тримати дисципліну в команді

У матчі другого туру чемпіонату України між "Зорею" та "Динамо" колишній гравець киян Жерсон Родрігес дозволив собі проявити емоції після заміни. Гравець із Люксембургу провалив матч, коли його замінили вдарив ногою блок із водою не потиснув руки тренерам та показав своє невдоволення. Хоча Мірча Луческу в той час перебував у лікарні, але то був передостанній матч Жерсона за киян. "Динамо" всіма можливим засобами позбулося футболіста. Який мав грати в Італії, а переїхав у Францію. Дисципліна та авторитет тренера в команді мають бути головними. Якщо Ротань не збагне ці істини, то розраховувати на серйозну кар'єру тренера йому не буде складно.

У турнірній таблиці відбору до молодіжного Євро-2023 збірна України займає друге місце поступаючись Франції двома очками.

12 листопада українська "молодіжка" зіграє в гостях проти Північної Македонії, а за чотири дні буде приймати Сербію.

Зараз ви читаєте новину «Чому Ротань має брати приклад з Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути