середа, 25 вересня 2019 08:00

Чому не грає основний форвард "Динамо"

Чому не грає основний форвард "Динамо"
Фран Сол не має стабільного місця в складі "Динамо"

Іспанський форвард "Динамо" Фран Сол отримає вкрай мало ігрового часу. В найкращому разі йому залишаються останні хвилини в матчі під час виходу на заміну.

Взимку новачок Сол позиціонувався як основний нападаючий команди. Але в березні зламав ключицю і вибув до кінця сезону. На літніх зборах знову травмувався. Зараз Сол тільки третій форвард в команді Михайличенка після Родрігеса та Беседіна.

Проблема Сола в тому, що він гравець, який заточений на завершення атак. Сам по собі він не може створювати голи, потрібна підтримка. З відчуттям голу, реалізацією моментів у іспанця все добре.

Півзахисники "Динамо" активно діють у пресингу, долучаються до атак, але їх не можна назвати плеймейкерами, які обслуговуватимуть Сола

Гра "Динамо" побудована так, що нападник має чіплятися за м'яч, тиснути на суперників, сам шукати свої моменти. Вербич, Циганков та Де Пена більше заточені на індивідуальні дії та самі намагаються загрожувати воротам суперника. У Полтаві Де Пена забив двічі та віддав асист на Циганкова.

Півзахисники "Динамо" активно діють у пресингу, долучаються до атак, але їх не можна назвати плеймейкерами, які обслуговуватимуть Сола. В такій ситуації Михайличенко обирає форварда, який би більше підходив під модель гри команди та приносив більше користі. Іспанець або перелаштується і стане динамічнішим у пресингу "Динамо" на першій стадії оборони, або, імовірніше, попроситься взимку в оренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанат обдурив форварда "Динамо"

Фран Сол перебрався до "Динамо" взимку 2019 року з " Віллем II", Нідерланди, підписавши контракт з київським клубом на 4 сезони. Також виступав у Іспанії: грав за молодіжну команду "Реала", "Вільярреал" та "Луго".

Зараз ви читаєте новину «Чому не грає основний форвард "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути