Ексклюзиви
неділя, 22 вересня 2019 18:57

"Динамо" розгромило "Ворсклу" у Полтаві

"Динамо" розгромило "Ворсклу" у Полтаві
Карлос Де Пена став героєм гри в Полтаві

Київське "Динамо" легко перемого у виїзному матчі полтавську "Ворсклу" 5:0. Команда Михайличенка здобула другу перемогу поспіль та почала виходити з серії невдалих матчів.

Gazeta.uaзібрала головні аспекти гри в Полтаві.

Михайличенко застосував ротацію. Тренерський штаб серйозно змінив склад порівно з грою в четвер проти "Мальме". Бущан замінив Бойка у воротах. Караваєв та Бурда замінили Кендзьору та Кадара в захисті. Де Пена та Гармаш замінили Вербича та Буяльського у середині поляє, а на вістрі зіграв Бесєдін, який замінив Родрігеса. Олексій Михайличенко виставав відразу 6 нових гравців.

"Динамо" повністю переграло суперника. Кияни виглядали переконливішими за суперника протягом всього матчу. Закрили сильні сторони суперника на флангах, самі використовували швидкісні якості флангових гравців, пресингували суперника, створювали моменти. За бажання команад Михайличенка могла забити більше, але після четвертого голу на початку другого тайму зменшили швидкості.

"Ворскла" провалила гру в обороні. Команда Косовського виглядала зовсім розбалансованою в обороні, втрачаючи гравців у своїй штрафній, помиляючись позиційно, гублячи м'яч біля своїх воріт, програючи боротьбу один в один. Опорник Луїзао не встигав страхувати партнерів, що призвело до швидких атак киян. Гості створили багато моментів біля воріт "Ворскли". Саме слабка гра захисників команди Косовського стала вирішальною у грі.

Циганков та Де Пена повністю переграли своїх візаві. Активність команди Михайличенка йшла через фланги. Де Пена та Циганков за підтримки Кенджори та Миколенко були господаря на цьому відрізку поля, створюючи небезпеку біля воріт суперника. При тому, що українець та уругваєць змогли відмітитися не тільки голами, але і гольовими передачами.

"Динамо" мало повну перевагу на флангах


Динамівці почали створювати моменти після стандартів. Шабанов забив гол після кутового. Гарний момент мали той же Шабанов, Бесєдін та Бурда. Схоже, що стандарти стають зброєю команди Михайличенка.

Микита Бурда зазнав серйозної травми. На початку другої тайму захисник "Динамо" Бурда отримав травму. Микиту винесли з поля на ношах. Захисник так і не зміг зігнути ногу.

Розгромна перемога повинна додати гравцям "Динамо" впевненості. Кияни втрапили в смугу невдалих результатів. Вилетіли з Ліги чемпіонів, відпустили "Шахтар" в чемпіонаті. Мали серію з 6 матчів без перемог, яку перервали важкою перемогою над " Мальме". Розгромна перемога у Полтаві повинна додати гравцям та тренерам впевненості в власних силах у наступних матчах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" у центральному матчі туру здолав "Десну"


Наступний свій матч "Динамо" проведе в середу 25 вересня в гостях проти " Маріуполя". Початок гри о 17. 00.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розгромило "Ворсклу" у Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути