Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2019 23:55

Чому "Динамо" програло "Брюгге"

Чому "Динамо" програло "Брюгге"
Команді Хацкевича не вистачило реалізації гольових моментів в першому матчі проти "Брюгге"

В першому матчі 3 раунду кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" в гостях програло бельгійському "Брюгге" - 0:1

"Динамо" не могло розраховувати на всіх провідних гравців. Лідер киян Віктор Циганков поки не готовий на сто відсотків. В Брюгге він залишився на лаві запасних разом з форвардом Франом Солем. Перед матчем зазнав травми провідний опорник "Динамо" Володимир Шепелєв. Киянам потрібно було перебудовувати гру команди в середині поля.

Олександр Хацкевич здивував свого візаві. В матчі в Бельгії очікували, що господарі поля підуть в атаку за перших хвилин. Але "Динамо" запропонувало супернику високий пресинг та контроль м'яча. До цього підопічні Клемана були неготові.

"Динамо" могло вирішити не тільки долю матчу, але і протистояння, в перші 20 хвилин гри. Динамівці в перші 20 хвилин гри мали 3 гарних моменти біля воріт Міньйоле. Караваєву, Вербичу та Бесєдіну не вистачило майстерності, щоб забити м'яч у ворота суперника.

"Динамо" могло вирішити долю матчу в перші 20 хвилин гри

Гра проходила без середини поля. Обидві команди створювали моменти біля воріт один одного. Кожен з суперників мав можливість наближатися до воріт суперника та проводити швидкі контратаки. Кияни часто опинялися в ситуації 3 в 3, або 4 в 4, але не змогли реалізувати наявний простір.

Опорна зона "Динамо" не змогла стримати суперника. В другій половині першого тайму гравці "Брюгге" почали грати більше агресивно в атаці, контролювати м'яч, тиснути на "Динамо". Півзахисники киян не змогли відповісти гідним опором. Бельгійці без проблем доходили до воріт Бойка ,створюючи моменти. Сидорчук, Гармаш та Буяльський просто не встигали за швидкістю суперника. В такий момент не вистачало травмованого Шепелєва, який вміє притримати гру та віддати гостру передачу.

Беньямін Вербич провів слабкий матч. Враховуючи відсутність Циганкова в стартовому складі, саме на Вербича була сподівання, як лідера атак киян. Але словенець знову провів невиразний матч. Не використав гарний момент в першому таймі, виглядав не ефективно в грі один в один проти захисника.

Вербич провалив гру

"Брюгге" показав себе залежною командою від власної три та лідера, Ганса Ванакена. Бельгійський віце – чемпіон нічого не показував на полі, поки "Динамо" не дозволяло. Як тільки захопили ініціативу, і Ванакен отримав свободу – "Брюгге" відразу відчув власну впевненість та почав створювати небезпеку біля воріт Бойка.

Заміни "Динамо" не посилили гру команди. В перерві Олександр Хацкевич зважився на подвійну заміну. Замість Бесєдіна та Караваєва на полі з'явилися Циганков та Родрігес. Обом футболістам не вдалося посилити гру української команди. Гравці виконали багато бігової роботи. Але Родрігесу явно не вистачало зіграності з партнерами, а Циганкову - ігрових кондицій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" дізналося потенційного суперника в 4-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів

Повторний матч "Динамо" - "Брюгге" відбудеться 13 серпня в Києві. Початок гри о 20. 30.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Динамо" програло "Брюгге"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути