пʼятниця, 02 червня 2017 12:02

"Чому "Десну" утримує на "чорні" гроші підозрюваний у вбивстві? Куди дивилася Федерація?" - Несенюк

"Чому "Десну" утримує на "чорні" гроші підозрюваний у вбивстві? Куди дивилася Федерація?" - Несенюк
"Президент "Десни" Олексій Чеботарьов знаходиться у розшуку за підозрою у навмисному вбивстві" - Микола Несенюк

Чернігівська "Десна" не отримала атестата на участь у прем'єр-лізі сезону 2017/2018. Замість неї у турнірі виступатиме рівненський "Верес".

Наш постійний автор Микола Несенюк відреагував на цю ротацію записом у соцмережі:

"Учора футбольну команду "Десна" з Чернігова, президент якої Олексій Чеботарьов перебуває в розшуку за підозрою у навмисному вбивстві і переховується в Росії, позбавили здобутого нею дострокового права виступати у прем'єр-лізі. На захист "Десни", яку фінансує Олексій Чеботарьов, виступили багато людей. Їх обурило рішення щодо команди, яку невідомо яким коштом утримує президент.

Сьогодні у Києві захищати порушені права "Десни" вийшла група молодих чоловіків, які, судячи з їхнього вигляду, мали б знати, де перебуває Олексій Чеботарьов.

Упевнений, що якби усі захисники порушених прав команди "Десна", постійно додавали до назви команди той факт, що вона є власністю Олексія Чеботарьова, якого розшукують за підозрою у вбивстві, кількість цих захисників зростала би набагато швидше. Я теж проти того, аби долю футбольних команд вирішували не на футбольному полі, а у кабінетах чиновників.

Я не був на тому вчорашньому засіданні. Але можу припустити, що ті, хто дає команді атестат на виступ у прем'єр-лізі, хотіли би почути гарантії особисто від президента "Десни" Олексія Чеботарьова. Потрапити на це засідання він міг би лише після зустрічі з українськими слідчими. Вона, як мені здається, трохи би затяглася. Не проводити ж засідання комітету ФФУ у камері слідчого ізолятора, куди Олексій Чеботарьов автоматично потрапив би перетнувши кордон України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Десна" та "Арсенал" зіграли "темний" матч

Тому у мене до Федерації футболу є інше запитання – чому футбольну команду трьохсоттисячного українського міста утримує на "чорні" гроші людина, яку підозрюють у вбивстві, і яка переховується за кордоном? Куди федерація дивилася раніше? Тепер пізно – доведеться пояснювати захисникам порушених прав "Десни", що без самого Чеботарьова непросто ухвалити справедливе рішення. Тому щиро бажаю успіху всім, хто переживає за долю команди "Десна".

За підсумками чемпіонату 2016/2017 у першій лізі "Десна" посіла друге місце.

Зараз ви читаєте новину «"Чому "Десну" утримує на "чорні" гроші підозрюваний у вбивстві? Куди дивилася Федерація?" - Несенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути