пʼятниця, 24 грудня 2010 09:31

Cьомін працюватиме в "Динамо" три роки

Cьомін працюватиме в "Динамо" три роки

Колишній головний тренер збірної Росії з футболу Юрій Сьомін підписав контракт з київським "Динамо". Угода розрахована на три роки, пише видання "Спорт-Экспресс". Президент "Динамо" Ігор Суркіс повідомив про швидке призначення Сьоміна ще 21 грудня, але контракт з російським тренером був підписаний увечері 23 числа близько 20:00 за київським часом.

На офіційному сайті "Динамо" повідомляється, що офіційне представлення Сьоміна відбудеться 24 грудня на прес-конференції, яка розпочнеться о 12:00 за київським часом. Нового головного тренера журналістам представить Суркіс.

Після підписання контракту Сьомін розповів, що в зимове міжсезоння придбань нових гравців чекати не варто. З приводу можливого повернення в "Динамо" з московського "Локомотива" півзахисника Олександра Алієва тренер нічого не сказав. Гравці "Динамо" вийдуть з відпустки 11 січня, а 16 січня команда відправиться на збір до Ізраїлю.

63-річний Юрій Сьомін працював у київському "Динамо" з січня 2008 по травень 2009 року. Під його керівництвом команда виграла чемпіонат України і вийшла у півфінал Кубка УЄФА. Після відходу з "Динамо" Сьомін повернувся в "Локомотив", але наприкінці листопада 2010 року був відправлений у відставку.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Cьомін працюватиме в "Динамо" три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути