середа, 22 грудня 2010 16:38

24 грудня Суркіс представить Сьоміна

24 грудня Суркіс представить Сьоміна

24-го грудня в Києві відбудеться прес-конференція, в рамках якої президент київського "Динамо" Ігор Суркіс представить нового головного тренера команди Юрія Сьоміна. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Сьомін раніше вже очолював "Динамо". Він прийняв команду в грудні 2007 року і у підсумку посів друге місце в чемпіонаті України. У сезоні-2008/2009 кияни вже виграли національну першість і дійшли до півфіналу Кубка УЄФА, в якому за сумою двох матчів поступилися майбутньому переможцю донецькому "Шахтареві".

26 травня 2009 контракт з "Динамо" був розірваний у зв'язку з бажанням Сьоміна повернутися на посаду головного тренера московського "Локомотива", де він також володів певним пакетом акцій клубу.

Нагадаємо, 1 жовтня президент "Динамо" Суркіс прийняв відставку головного тренера команди Валерія Газзаєва. В.о. головного тренера протягом двох місяців був Олег Лужний.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «24 грудня Суркіс представить Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути