субота, 05 березня 2011 11:26

Чоловік з ножем намагався напасти на Моурінью

Чоловік з ножем намагався напасти на Моурінью

Озброєний ножем чоловік спробував напасти на головного тренера футбольного клубу "Реал" Жозе Моурінью, повідомляє BBC News у п'ятницю, 4 березня, з посиланням на іспанський новинний телеканал Cadena Ser.

За даними телеканалу, спроба нападу на Моурінью була зроблена 25 лютого, коли знаменитий тренер роздавав автографи в аеропорту міста Ла-Корунья на півночі Іспанії.

Чоловіка з ножем, який намагався прорватися до тренера, зупинив один з охоронців Моурінью, який отримав при цьому легке поранення. Поріз довжиною в кілька сантиметрів, повідомляє іспанський канал, охоронець помітив вже після того, як залишив будівлю аеропорту і сів у автобус, що належить "Реалу". Сам Моурінью, за версією Cadena Ser, про відвернений напад дізнався лише через декілька днів.

У зв'язку з інцидентом в аеропорту Ла-Коруньї "Реал" посилив заходи безпеки перед матчем з "Расінгом" з Сантандера, що запланований на ці вихідні, повідомляє Cadena Ser з посиланням на джерела в мадридському клубі. При цьому офіційно ні прес-служба "Реала", ні правоохоронні органи Іспанії повідомлення про спробу нападу на Моурінью поки не підтвердили, але і не спростували.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з ножем намагався напасти на Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути