Ексклюзиви
вівторок, 04 жовтня 2011 19:08

ЧС з боксу. Список чвертьфіналістів поповнився ще двома українцями

ЧС з боксу. Список чвертьфіналістів поповнився ще двома українцями

Сьогодні, 4 жовтня, в Баку (Азербайджан) проходить восьмий день чемпіонату світу з боксу серед чоловіків.

Українець Євген Хітров у ваговій категорії до 75 кг в 1/8 фіналу здобув дострокову перемогу над угорцем Золтану Харксом. У першому раунді українець завдав супернику потужний удар по печінці, після якого угорський боксер не зміг продовжити бій. Рахунок поєдинку RSC 4:3 на користь Хитрова. Таким чином Євген завоював третю ліцензію на ОІ-2012.

Завтра, 5 жовтня, за вихід до півфіналу змагань Євген Хітров посперечається з Александаром Дреноваком з Сербії, який переміг китайця Цзянтінь Чжана 18:16 (3:3, 6:4, 9:9).

Майже одночасно ще один представник України Олександр Усик у ваговій категорії до 91 кг, посіяний під 8-м номером, здобув дострокову перемогу над болгарином Тервелом Пулєвим, у якого 9-й номер посіву, з рахунком 12:3 RET (6:1, 6: 2). На третій раунд суперник українця не вийшов.

Це вже четверта ліцензія, завойована сьогодні українцями. Нагадаємо, володарями ліцензій також стали Денис Берінчік (до 64 кг) та Олександр Гвоздик (до 81 кг).

Завтра, 5 жовтня, за вихід до півфіналу змагань Олександр Усик посперечається з посіяним під першим номером росіянином Артуром Бертербієвим, який переміг таджика Джакона Курбаєва - RET 5:0.

У той же час у чвертьфінал не зміг пробитися Василь Ломаченко у ваговій категорії до 60 кг, посіяний під 4-м номером. Українець поступився в рівній боротьбі бразильцеві Робсону Консейкао з рахунком 19:20 (5:5, 5:8, 9:7).

Зараз ви читаєте новину «ЧС з боксу. Список чвертьфіналістів поповнився ще двома українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути