субота, 12 березня 2011 14:55

ЧС з біатлону. Нойнер виграла мас-старт, Валя Семеренко - 16-та

ЧС з біатлону. Нойнер виграла мас-старт, Валя Семеренко - 16-та

Магдалена Нойнер - дворазова чемпіонка Ханти-Мансійська. У захоплюючому мас-старті вона зуміла ураганною швидкістю компенсувати чотири промахи на вогневих рубежах і завоювала свою четверту медаль на чемпіонаті.

Другою стала Дарія Домрачова, для якої аж до мас-старту чемпіонат складався вкрай невдало. Але сьогодні Даша на радість своїм численним шанувальникам розквиталася з попередніми огріхами. Третє місце за рахунок відмінного фінішного кола завоювала Тура Бергер.

Для наших дівчат мас-старт вийшов украй невдалим: лише Валя Семеренко зуміла пробитися до двадцятки найсильніших у гонці. Сьогодні українок підвела стрільба: лише Олена Підгрушна обмежилася трьома промахами, троє інших дівчат йшли на чотири штрафних кола.

У загальному заліку Кубка світу Кайса Макаряйнен повернула собі жовтий біб, випередивши на дві позиції в гонці свою головну конкурентку - Хелену Екхольм. А ось на третю сходинку піднялася Магдалена Нойнер. І тепер перед заключним етапом у норвезькому Холменколлені вона відстає від лідера на 60 балів.

Валя Семеренко, незважаючи на невдалу гонку, зуміла зберегти восьме місце, але підпустила до себе Тею Грегорін і Марі Дорен. Усі місця в першій десятці розподілятимуться вже в Норвегії.

У заліку мас-стартів у лідери вирвалася Нойнер, але перевага над Турою Бергер за одну гонку до завершення боротьби за Малий Кришталевий Глобус складає всього 9 балів.

Завтра дівчата завершать програму змагання чемпіонату світу естафетою.

1. Магдалена Нойнер (0 +1 +2 +1) 36:48.5

2. Дарина Домрачова (2 +1 +0 +0) +4.8

3. Тура Бергер (2 +1 +0 +0) +14.0

...

16. Валя Семеренко (1 +1 +0 +2) +1:45.6

24. Олена Підгрушна (1 +0 +2 +0) +2:23.1

25. Віта Семеренко (4 +0 +0 +0) +2:30.8

27. Інна Супрун (0 +1 +1 +2) +2:47.2

Зараз ви читаєте новину «ЧС з біатлону. Нойнер виграла мас-старт, Валя Семеренко - 16-та». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути