понеділок, 20 листопада 2017 20:11

Читачі Gazeta.ua винесли "вирок" "Шахтареві" щодо плей-оф Ліги чемпіонів

"Шахтар" забезпечив собі євровесну за підсумками минулого туру, перегравши у Харкові "Фейеноорд". Як мінімум донеччани зіграють в плей-оф Ліги Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи зможе "Шахтар" вийти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів?

Але більшість читачів Gazeta.ua вірять і бачать "Шахтар" саме у плей-оф Ліги Чемпіонів. Таких набралося більше 71 % з тих, хто брав участь у нашому опитуванні. Тих, хто сумнівається, трохи більше 28 %.

 

Для того, щоб гарантувати собі участь в плей-оф Ліги чемпіонів, підопічним Пауло Фонсеки досить не програти в гостях проти "Наполі".

Матч "Наполі" - "Шахтар" відбудеться 21 листопада у Неаполі, на стадіоні "Сан-Паоло". Початок о 21:45, текстовий онлайн — Gazeta.ua, телетрансляція — канал "Україна".

Перед передостаннім туром "Шахтар" посідає друге місце в групі F, маючи 9 очок. "Наполі", яке йде третім, має 3 пункти. Лідером групи є англійський "Манчестер Сіті", в якого 12 очок.

Зараз ви читаєте новину «Читачі Gazeta.ua винесли "вирок" "Шахтареві" щодо плей-оф Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути