четвер, 16 лютого 2012 10:46

Чісора готовий використовувати проти Кличка брудні трюки

Чісора готовий використовувати проти Кличка брудні трюки

Британський боксер-важкоатлет Дерек Чісора заявив, що в бою з українцем Віталієм Кличком він готовий використовувати всі відомі йому брудні прийоми. За словами Чісори, коли він виступав на любительському рингу, тренер Джон Олівер навчив його всім брудним трюкам, які існують в боксі, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Зокрема, британець розповів, що Олівер навчив його не зображати з себе мачо після пропущеного сильного удару, а робити все, щоб виграти час і відновитися. За словами Чісори, він знає, коли треба тримати суперника, а коли варто опуститися на настил рингу, щоб отримати десять секунд і прийти в себе.

Що стосується бою з Кличком, то Чісора зазначив, що якщо він пропустить сильний удар українця, то може повиснути на суперникові, тримати його або сперечатися з рефері, щоб виграти час. Британець розуміє, що багато хто вважає таку тактику брудною, але сам він розцінює ці дії як розумні.

Бій Кличко - Чісора відбудеться 18 лютого в Мюнхені. У цьому поєдинку українець захищатиме свій титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Телетрансляція на каналі "Інтер". Початок - о 22:30 за київським часом.

Як повідомляє сайт BoxRec.com, 40-річний Кличко провів 45 боїв, здобув 43 перемоги (40 - нокаутом) і зазнав дві поразки. На рахунку 28-річного Чісори 17 боїв, 15 перемог (дев'ять - нокаутом) і дві поразки.

Зараз ви читаєте новину «Чісора готовий використовувати проти Кличка брудні трюки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути