вівторок, 01 лютого 2022 17:15

Циганик розповів про майбутнє Шевченка

Циганик розповів про майбутнє Шевченка
Андрій Шевченко вивів збірну України на Євро-2020. Фото: УАФ

Колишній тренер "Дженоа" та збірної України 45-річний Андрій Шевченко найближчим часом повернеться до роботи, вважає журналіст Ігор Циганик.

За словами Циганика, Шевченку зараз потрібно розірвати контракт із "Дженоа", а потім визначатися із новим місцем роботи.

"Майбутнє Шевченка безхмарне. Була серйозна пропозиція з Польщі, і він мав розмову з тамтешнім президентом футбольного союзу. Шевченко був зацікавлений у цій роботі, але ж є певні нюанси. Нюанси – це поведінка "Дженоа". Керівництво клубу не йде на жоден компроміс щодо розірвання контракту – просто заморозились люди. Прийшли люди, які не розуміють, що треба говорити, як поводитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченка не призначили тренером збірної Польщі через дружбу з Абрамовичем

Поки у Шевченка основна історія - це спробувати з'ясувати відносини з "Дженоа". Він приходив під певний проект. Йому малювали певні перспективи, давали обіцянки. Він робив усе, що від нього залежало. З певними умовами, що йому допомагатимуть. Але в певний момент всі відключилися, відморозились. Є такі клуби в Італії, і це не тільки "Дженоа".

Думаю, у найближчий час Шевченко таки з'ясує відносини з цим клубом. У нього дуже хороша преса в Італії. Всі раділи, коли він повернувся. Його підтримували у роботі, яку він проводив. Коли клуб закопують кілька років, то відкопати за два тижні неможливо. Тому думаю, що у Шевченка будуть дуже хороші пропозиції в Італії, можливо, в інших країнах. Прогнозую, що у нього безхмарне тренерське майбутнє", – сказав журналіст у програмі "Циганик Live".

Андрій Шевченко залишився без роботи після відставки з "Дженоа" 15 січня. Тренер протримався на посаді два місяці. Під керівництвом Шевченка "Дженоа" виграв один матч з 11-ти, тричі зіграв унічию та один раз програв.

У 2016-2021 роках Шевченко очолював збірну України. Під керівництвом тренера збірна змогла вийти на Євро-202021, де дійшла до чвертьфіналу.

Зараз ви читаєте новину «Циганик розповів про майбутнє Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути