пʼятниця, 03 травня 2013 15:29

"Чорноморець" в гостях тричі забив "Таврії"

"Чорноморець" в гостях тричі забив "Таврії"
Бурдужан не пішов з поля без забитого гола. Фото: chernomorets.odessa.ua

Одеський "Чорноморець" здобув першу перемогу за сім турів і повернувся на п'яте місце в турнірній таблиці прем'єр-ліги України. Підопічні Романа Григорчука виграли у "Таврії" - 3:1.

На 28-й хвилині рахунок відкрив Лучіан Бурдужан, який забив свій п'ятий гол у поточному чемпіонаті. "Таврія" так і не прийшла в себе, пропустивши через п'ять хвилин знову. Послідував довгий пас через усе поле в напрямку Франка Джа Джедже і Дамір Кахріман пішов на цей м'яч, однак сфера, відскочивши від газону, перелетіла через воротаря. Джедже підправив м'яч у порожні ворота.

Після перерви "Таврія" швидко змогла відіграти один м'яч - Едуардо головою замкнув подачу з кутового, забивши перший гол у сезоні. "Чорноморець" став грати більш обережно, однак моменти біля воріт "Таврії" все одно виникали - Бурдужан після розіграшу штрафного влучив у поперечину. Черговий провал у захисті сімферопольців призвів до третього голу - Анатолій Діденко перехопив м'яч у центрі поля, пробігся до воріт суперника і пробив повз голкіпера, не зустрівши належного опору з боку захисників.

На третин доданій хвилині Бурдужан міг забивати четвертий гол своєї команди, але не реалізував вихід один-на один з Кахріманом.

Україна. Прем'єр-ліга

27-й тур

Таврія (Сімферополь) - Чорноморець (Одеса) - 1:3

Голи: Бурдужан, 28 (0:1); Джа Джеджу, 33 (0:2); Едуардо, 53 (1:2); Діденко, 73 (1:3).

Попередження: немає - Кутас, 90.

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" в гостях тричі забив "Таврії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути